Yaklaşık iki senedir takip ettiğim bir facebook sayfası var: Pawel Kuczynski. Pawel Kuczynski bir çizer, bir sanatçı. Hicivsel çizimler yapıyor. Yaptığı çizimleri facebook sayfasında paylaşmaya devam ediyor. Sayfada birbirinden güzel, birbirinden anlamlı çizimler mevcut. Çizimlere hem hayran kalıyorum, hem de çizimler üzerinde derin derin düşünüyorum. Derin anlam içeren çizimler. Mükemmel tespitlere vesile olan bir gözlem yeteneği çizimlerde hissediliyor. Buyrun, çizimlere yakından bakın.
O yüzden zamanı iyi değerlendirmek ve tadını çıkartmak lazım :)
YanıtlaSilKesinlikle. Her anın kıymetini bilerek değerlendirmek lazım.
SilBelki deneyimlerimiz artıyor, kişisel kazanımlarımız çoğalıyor.
YanıtlaSilŞairin dediği gibi; "Gün eksilmesin penceremden."
Çok usta işi bir kare. Tebrikler.
Deneyimlerimizin artması lazım. Artmıyorsa zamanı boşa harcıyoruzdur belki...
SilTeşekkürler.
Bunun bilinciyle yaşadığımız sürece geçen anlar daha anlamlı olur. Arkaya bakıp bir şey göremiyorsak asıl o zaman yanalım eksilen günlere.
YanıtlaSilArkaya baktığımız zaman çok şey görünür her zaman. Her birimizin gördüğü de farklı farklı olur.
SilYa da bir gün daha uzadı ömrümüz :)
YanıtlaSilöyle de denebilir :)
SilHayatta hiç bir şey kalıcı değil. Ömrümüzden eksilen zamana nazaran, o ana kadar biriktirdiklerimiz de önemli. Kimin yaralarını sardık, kaç kişi varlığımızdan mutluluk duyuyor, gönül şeceresini fotoğraftaki gibi huzurla doldurmak gerek.
YanıtlaSilHaklısınız. Mazinin sayfalarının güzel hatıralar ile dolu olması da çok önemli :)
Sil