Ana içeriğe atla

Teşekkürler Cahil Okur


Cahil okurun düzenlediği çekilişler serisini biliyorsunuzdur. Bilmiyorsanız buraya tıklayıp bilgi edinebilirsiniz. Bu çekilişlerin 6.sında yedek talihli olarak kitap kazandım. 
Cahil Okur yazdığı kitap değerlendirmeleri arasında çekilişler  yapıyor. Kitap değerlendirme yazıları sıralı olarak ilerliyor. Şu an kitapla alakalı 87. yazı var sanırım blogunda. Çekilişler 5 rakamını takip eden kitap paylaşımlarında yapılıp 0’ı takip eden paylaşımlardan sonra sonuç açıklanıyor. Yani 85. kitap yazısından sonra yapılan çekilişin sonucu 90. yazıdan sonra  belli oluyor.
Yaptığı 6. çekiliş etkinliğinde yedek talihli olarak kitap kazandım. 10 kitap arasından Kilit romanını seçtim. Kitap dün itibariyle elime ulaştı. Biraz gecikmeli de olsa teşekkür yazısı mahiyetinde bu yazıyı kaleme aldım.

Teşekkürler Cahil Okur.

Kitapla alakalı yazı için burayı,
Güncel çekilişe katılmak için burayı yıklayın. 

Yorumlar

  1. Hayırlı olsun :)
    Ben de çekilişe katılayım o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun. Bir gün bana da çıkar inşallah bir kitao. :))

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun. Çekilişi kazandığınız için adınıza, yeni bir blog keşfettiğim için kendi adıma sevindim (:

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir çekilişmiş . Tebrik ederim sizi . Bir de teşekkürler cahil okur yazısını görünce okuyucularınıza kızdınız da böyle bir yazı yazdınız sandım 😂 sana cahil diyor yazıyı okuyorsunuz diyerek tıkladım meğer cahil okur bir blogmuş . 😂 Neyse öğrendik cahillikten kurtulduk . Keyifli günler dilerim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkürler... Başlığı koyarken sizin bakış açınızdan hiç bakmamıştım. Şimdi dikkatimi çekti.. Teşekkürler.

      Sil
  5. Hayırlı olsun kardeşim. Şans bu sefer sana gülmüş :)

    YanıtlaSil
  6. Geldim bile ne güzel blogun var:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anadolu'nun Üç Şems'i

Şems güneş manasını ifade eden bir kelime. Arapça kökenli bir kelime.   Uzun zamandan beri kültür coğrafyamızda kullanılan isimlerimiz arasında yerini almış: Şems, Şemsi, Şemseddin vesaire. Şems ismi ile müsemma olan üç Şems var ki, bunlar tarih ve kültürümüzde yeni ufuklar açan şahsiyetler. Bu üç şahsiyetten Şems-i Tebrizi’yi Mevlana Celaleddin Rumi ile, Akşemseddin’i Sultan Fatih ile irtibatından biliriz. Fakat bir Şems daha vardır ki, O’nu bilenlerimizin sayısı azdır. Bu kişi Şemsi Sivasi Hazretleridir. Şu anda Sivas’ta medfun olup 4. Mehmed devrinde yaşadığı bilinmektedir. Bu yazıda Anadolu’nun üç Şems’i hakkında kısa bilgi verilecektir.   Şemsi Tebrizi Hazretleri Çoğumuzun Hz. Mevlana Celaleddin Rumi ile dostluğundan bildiği bir şahsiyet Şemsi Tebrizi hazretleri. Asıl ismi Mevlana Muhammed olan Şemsi Tebrizi hazretleri bugün İran hudutları içinde olan Tebriz’de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren din ilimlerinde gösterdiği kabiliyetle dikkat çekmiş,...

Dikkat! Derin Anlam İçerir

Yaklaşık iki senedir takip ettiğim bir facebook sayfası var: Pawel Kuczynski. Pawel Kuczynski bir çizer, bir sanatçı. Hicivsel çizimler yapıyor. Yaptığı çizimleri facebook sayfasında paylaşmaya devam ediyor. Sayfada birbirinden güzel, birbirinden anlamlı çizimler mevcut. Çizimlere hem hayran kalıyorum, hem de çizimler üzerinde derin derin düşünüyorum. Derin anlam içeren çizimler. Mükemmel tespitlere vesile olan bir gözlem yeteneği çizimlerde hissediliyor. Buyrun, çizimlere yakından bakın.

Yolgeçen Hanı Nerede?

Yolgeçen Hanı/Hasankeyf Günlük hayatta sürekli kullandığımız, anlamını tam anlamıyla bilmediğimiz/düşünmediğimiz bir tabir var: Yolgeçen hanı. Geleni gideni çok olan, sürekli misafiri olan yerler için kullandığımız bir tabir. Kimi zaman ‘ birader burası yol geçen hanı mı?’ şeklinde öfkemizi ifade ederken, kimi zaman ‘bizim mahallenin yolgeçen hanı burası, bu yoldan geçen buraya uğramadan gitmez’ şeklinde espirili bir dille kullandığımız tabir.  Anlamından dolayı kafelere, lokantalara özellikle de yol güzergahında bulunan tesislere verilen isimlerden biri.