Kasım Ayında Neler Okudum? 2019

Sakin Ol!

Çocuk ve ergenlerin öfke duygusunu anlaması ve kontrol edebilmesi sürecinde faydalı olabilecek bir kitap, Sakin Ol!. Çocukların severek okudukları bir kitap. Öfke duygusunun oluşumu ve bazı öfke kontrol tekniklerini kısaca anlatıyor. Kitap hakkında detaylı bilgi Sakin Ol! linkinden ulaşabilirsiniz.

Sükut İşçisi

Birbirinden güzel hikayeleri içinde barındıran kitap, okuyucuyu sükuta davet ediyor. Okurken gönlümün ferahladığını hisssettiğim bir kitaptı. Kitap hakkında yorumlarımı TavsiyeKitap: Sükut İşçisi(14) linkinden okuyabilirsiniz.

İncognito

Kitaplarıyla ün salan nörolog David Eagleman tarafından yazılan kitap beynimizin işleyişine kapı aralıyor. Beyin hakkında bilmediğimiz, yanlış bildiğimiz şeyleri öğreniyoruz. Kitap hakkında detaylı bilgi İncognito - KitapYorum(31) linkinde.

Sosyal Jetlag

Yavuz Selvvi tarafından kaleme alınan kitap sosyal ritim ile biyolojik ritmin uyumsuzluğu sonucu ortaya çıkan sosyal jetlag durumunu ele alıyor. Yapay ışıklarla ritmimizin bozulduğu şu devirde okunması gereken bir kitap. Kitap hakkında detaylı yorum için TavsiyeKitap: Sosyal Jetlag(15) linkine tıklayın.

Psikolojiyi Değiştiren Kırk Çalışma

Psikoloji tarihinde iz bırakan araştırmaların toplandığı bir kitap. Bazıları birçok kişi tarafından bilinen, bazılarını yeni duyacağınız araştırmalar psikoloji tarihine yapılan bir yolculuk gibi. Kitap hakkında detaylı bilgi için, Psikolojiyi Değiştiren Kırk Çalışma linkine tıklayın.


Takipte Kalın! 

Yorumlar

  1. İncognito'yu biliyorum, bir ara okumak istemiştim ama kaldı bir şekilde, yorumunuzu okuyunca yeniden bakmalıyım diye düşündüm. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. beşini de not aldım tişkir :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu zevkle takip ediyorum.Vakit ayırmak isterseniz,yeni açtığım bloguma sizi de beklerim.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Kitaplar ilginç ve güzel,birey ve toplum psikolojisi üzerine olmalı..100kitap.com,daki kitaplarınızı gördüm maşallah çok sayıda kitap okumuşsunuz,umarım bir gün başarılı bir psikolok olursunuz..😊

    YanıtlaSil
  5. Sukût işçisi ve sosyal jetlag kitapalrını çok merak ediyorum,ne mutlu size ki istediğiniz kitaplara kolayca ulaşabiliyorsunuz.
    Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Son kitap,dikkatimi çekti.Hemen inceleyeyim :)

    YanıtlaSil
  7. Hiç birini okumadım ama okumam gerekenlerden kesinlikle. Seçtiğiniz kitaplar beynimizi besleyecek cinstenler, teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anadolu'nun Üç Şems'i

Kozalağın Hikayesi

Teknoloji Tembelleştirir mi?